Inchide telefonul.

Trebuie sa recunoastem, tehnologia nu doar ca ne este foarte necesara dar a devenit si parte a celor mai frumoase momente din viata noastra. De la o simpla cina cu prietenii, la vacante si calatorii in locuri visate, momente speciale si unice – telefonul, fotografia si postarea au devenit mai importante decat experienta in sine!

Suntem mereu in cautarea pozei geniale. A momentului unic. A pozitiei ideale. A valului perfect. A apusului senzational. Si intr-un fel e normal sa vrem sa pastram cu noi momentele care ne-au taiat respiratia. Pozele sunt cele care ne fac sa retraim momente si ne readuc zambetul pe buze. Si totusi…

Sunt momente pe care trebuie sa le imortalizezi doar cu privirea si sufletul. Si atunci, pune telefonul jos, priveste, asculta si taci. Am trait un astfel de moment in Santorini, la apus. Toata lumea se agita sa prinda pozitia cea mai buna si sa aiba setarile facute, pentru a face cea mai frumoasa poza cu apusul. Si noi, la fel. Soarele isi schimba culoarea pe masura ce apunea si pozele erau din ce in ce mai frumoase. Si fix atunci, in mixul ala de agonie si extaz mi-am dat seama ca este unul din momentele pe care telefonul nu-l va surprinde niciodata la adevarata lui valoare. Si l-am inchis.

O sa va povestesc pe larg despre apusul din Santorini. Pana atunci, va las cu un film cat o mie de imagini.

Filmuletul de mai jos este facut de Alicia MacDonald si este cel mai bun exemplu pentru momentele pe care le pierdem, in disperarea pozei perfecte. Uneori, e de ajuns sa traiesti. Inchide telefonul!

Sursa foto: A+

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *