To be or not to be…digital!

0 Permalink

Nu, nu am un blog de fashion si nici nu scriu zilnic despre beauty, dar urmaresc zilnic o serie de femei care ma inspira sa fiu mai activa online. Caci despre asta este vorba la urmatorul eveniment Digital Divas by AVON, care va avea loc pe 20 mai, la Palatul Bragadiru. Si da, voi fi acolo pentru networking, pentru oameni frumosi, pentru mediul digital in care lucrez si care e viitorul oricarei dive. Pardon, business!

Imi place mult tema evenimentului de anul acesta – este despre cei care indraznesc sa construiasca in mediul digital. Despre cei care fac. Care gresesc. Care o iau de la capat. Care dau nastere la trenduri. Care indraznesc!

Este o provocare digitalul? Se mai pune problema daca sa fii digital sau nu? Crezi ca e greu sa fii la curent cu toate instrumentele online? Crezi ca e un mediu dinamic si se schimba cu o viteza greu de urmarit?

Da, da, da si iar da. Tocmai de accea ii admir pe toti cei/cele care si-au construit “imperiile” in online. Pentru ca au fost constinciosi. Si perseverenti. Pentru ca s-au adaptat. Pentru ca sunt acolo unde sunt si clientii lor – online. Acolo suntem toti, indiferent daca ne place sau nu. Ne spunnem povestile, unii mai bine ca ceilalti.

Un lucru a ramas acelasi – clientul este regele. Cum ajungi la el acum, e o alta poveste :)

Crezi ca cei care au astazi pozitii bune au fost experti in digital? Crezi ca poti avea rezultate diferite facand acelasi lucruri ca pana acum? Crezi ca ai nevoie de o anumita strategie digitala?

Nu, nu si iar nu. Nu au fost experti. Dar au angajat experti. Amatorismul in online e foarte scump. Nu ai nevoie de o strategie digitala. Ai nevoie de o strategie de business, potrivita pentru mediul digitial. Nu vei mai avea niciodata aceleasi rezultate cu pliantele. Nu vei putea rezista cu site-ul vechi. Nu vei mai avea de ales daca sa fii digital sau nu :)

Pentru ca brandul sau compania ta nu mai sunt ceea ce spui ca sunt, sunt ceea ce se spune in online ca sunt. Nu se spune nimic? Well, my friend…hai sa asculti povestile celor despre care se vorbeste.

Evenimentul va fi transmis live, daca nu veti fi acolo. Dar daca vreti sa ii vedeti pe oamenii astia, cei care nu-si pun niciodata intrebarea daca trebuie sa fii digital sau nu, puteti solicita inca o invitatie gratuita AICI.

Eu voi fi acolo in calitate de Blogger Ambasador si va spun sincer, abia astept sa vorbim despre THE DREAMERS, THE DOERS, THE TRENDSETTERS! #digitaldivas16

despre marketing digital smarketing

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *