Daca ai putea, ce l-ai intreba?

Daca ai putea sa-i adresezi o intrebare lui Lorand, care ar fi aceea? Daca ai rapuns “care Lorand?” postul asta nu este pentru tine. Daca ai raspuns “stai sa ma gandesc” nu ai fost la nici un eveniment de-al lui. Daca ai raspuns “personala?” este casatorit si are o sotie superba. Daca ai raspuns “iti dau pe mail”, atunci astept intrebarea ta cu interes! Le voi alege pe cele mai provocatoare!

Il stiu pe Lorand de vreo 3 ani. Nu, nu iesim la cafea impreuna. Il urmaresc , atunci cand pot, din primele randuri la evenimentele sale si zilnic online, in strategia de social media. L-am vazut crescand organic, cu zambetul pe buze, dand 200% in tot ceea ce face. I-am citit dreptul la replica atunci cand a fost atacat si i-am vazut tehnicile aplicate cu succes. Am vazut oameni care au avut revelatii dupa un curs cu el si oameni care il numesc norocos, doar pentru ca muncitor este un cuvant greu. Chiar si de folosit.

Mi-am propus sa-i iau un interviu din clipa in care blogul a fost in picioare. De curand a acceptat. Si pentru ca nu sunt egoista, m-am gandit sa impart cu voi bucuria de a pune intrebari unui om greu de intrebat. Bine, el nu stie ca va fi un interviu colectiv. Nici nu stiu daca o sa-i placa ideea. O sa aflu.

Cred mult in intrebarile potrivite, la momentul potrivit. Acum este momentul. Poti pune o singura intrebare, ar fi bine sa fie una potrivita. Nu mai stiu cine spunea sa judecam oamenii dupa intrebarile pe care le pun. Eu spun doar sa ne ferim sa judecam. Dar sa nu ne oprim niciodata sa punem intrebari.

21 de intrebari pentru Lorand. Asa se va numi interviul. Happy questioning 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *