Ne vedem la Social Media Summit?

Nu mai este nici un secret ca sunt pasionata de social media. Ca fac campanii, strategii si citesc tot ce scriu oamenii din domeniu. Si ca mananc networking pe paine. Se spune ca daca vrei sa afli direct de la sursa informatiile, mergi acolo unde sunt oamenii cheie din domeniu. Si anul acesta, ei vor fi la Social Media Summit, pe 19 Februarie.

Ce au in comun social media si networking-ul? Interactiunea. Online sau offline. Cu majoritatea speakerilor de la Social Media Summit sunt conectata in online. Le admir pasiunea pentru ceea ce fac si relaxarea de care dau dovada, intr-o era a schimbarilor galopante. Si abia astept sa ii cunosc si offline. Si sa vedem cat de relaxati vor fi pe scena, vorbind despre “de ce“-ul lor 🙂

La intalnirile de networking le spun oamenilor sa mearga la evenimente. La inceput la toate. Sau la cele care par atractive. Ulterior, vei invata sa selectezi evenimentele bune, nu doar pe cele ieftine. Si apropo, nici un eveniment nu este gratuit. Il platesti cu timp, si asta e cea mai scumpa resursa. Cheltuieste-o cu grija!

Am invatat sa merg la evenimente cu obiective clare. Pentru asta, am verificat agenda Social Media Summit si am identificat 3 teme si oameni care imi vor genera valoare, contra timpului investit:

  • Mugur Patrascu, Screen Native Digitalul – al doilea val. De ce in 2016 incepe a doua revolutie digitala in comunicare?
  • Marta Usurelu, Redactor Sef, Revista Biz
  • Catalin Tenita, Managing Partner, TreeWorks  Cei mai importanti jucatori din blogosfera romaneasca in 2016

Mi-a atras atentia in mod special o fraza despre social media si valorile romanesti “Cine suntem de fapt? Ce dorim sa aflam si sa comunicam despre noi? Stim cat de mare este impactul fiecarui cuvant pe care il folosim in social media?”

Daca nici fraza asta nu te-a facut curios, iti mai spun un singur lucru – oamenii nu cumpara ceea ce faci, ci de ce o faci.  Deci, te-ai inscris la Social Media Summit?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *