Esti parinte antreprenor?

0 Permalink

Meriti o medalie. Sau o statuie. Eu nu sunt nici parinte, nici antreprenor si abia am timp sa ma vad cu prietenii in weekend. Tu cum le faci pe toate?

Pentru a raspunde la intrebarea asta, pe 20 Iulie particip la Social Media for Parents – Hotel Caro – si ca de obicei, merg la acest eveniment cu doua obiective clare: sa o cunosc pe Mirela Retegan si pe Mihaela Bilic. Ambele au o prezenta excelenta in Social Media si folosesc acest instrument pentru a-si crea brandurile personale. Si restul speakerilor vin cu povesti faine, sunt convinsa.

Mi-a placut tare ceva ce am citit pe blogul Mirelei si sunt sigura ca va vorbi despre asta si la eveniment.

De ce nu-și iau copiii ochii din tabletă? Pentru că tableta nu-și ia ochii de la ei. Iubesc tabletele pentru că nu pleacă nicăieri. Tableta le dă atenție, e în fața lor, răspunde atunci când ei întreabă. Tableta și ecranul telefonului nu-i spun celui mic: „Am treabă, joacă-te singur, descurcă-te, sunt ocupată acum.”

Cunosc si alti antreprenori parinti. Ii cunosc pentru ca imi spun ca nu pot ajunge la intalnirile de networking pentru ca dimineata au drumuri spre gradinite, sau ca nu nu ajung seara la evenimente de business pentru ca au de facut lectii. Stiu ca sunt mereu pe fuga, intre doua intalniri, spre un doctor sau spre vreun curs de inot sau balet. Si mereu imi spun “las ca vezi tu”. Nu-mi dau seama daca e incurajare sau injuratura 🙂

Imi place tare cand in timpul unei intalniri, domnul se scuza ca trebuie sa raspunda la telefon, isi schimba vocea grava de business si spune bland “da, tata”.

Unii au bone, unii bunici, altii nu se au decat unul pe celalalt. Unii au business-uri care merg fara ei, altii abia parasesc biroul fara sa fie probleme. Unii au o prezenta activa in social media, unii acum incep sa o construiasca. Unii o inteleg, altii nu reusesc sa ii afle beneficiile. Si unii si altii au nevoie de inspiratie si tendinte in social media. Si de rezerve de vin, am inteles :))

Social Media for Parents va avea loc pe 20 iulie 2016 si va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 3 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle. Vedeti lista completa si solicitati o invitatie pe site.

Nu stiu daca se vor da medalii, dar stiu ca este o oportunitate buna de a afla idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri. Si de a afla ce ma asteapta, ca viitoare mamica antreprenor 🙂

social media for parents 2016

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *