Hai la Business Woman Shopping Marathon!

0 Permalink

Ai intrat deja in febra cumparaturilor pentru Sarbatori? Ai finalizat lista de cadouri sau inca nu stii ce sa cumperi pentru cei dragi? Vrei sa te relaxezi dupa o zi plina de intalniri cu o sesiune de terapie curata? Shoppingul e cardio-ul tau in perioada asta? Ei bine, invitatia mea este pentru tine! Hai la la Business Woman Shopping Marathon.

Publicatia Business Woman invita femeile de business la o experienta speciala care imbina placerea cumparaturilor cu ocazia de a cumpara mai mult, mai bine, si intr-un regim care conduce catre imbunatatirea imaginii personale.

Latura de ”femeie” (care traieste din plin placerea de a face cumparaturi alaturi de prietene) si cea de ”business” (discount-uri, vouchere, tombola cu premii surpriza), combinate cu experiente inedite puse in opera de publicatia ”Business Woman” (designeri si stilisti de top care ofera consultanta de imagine personalizata, invitati-supriza, sedinte de make-up si foto-shooting la ”Panoul Faimei”, networking de calitate si oportunități de PR in mediile de business partenere) – toate acestea sunt ingredientele unei zile de neratat.

Participarea la Business Woman Shopping Marathon se realizeaza pe bază de invitatie. Putetismarketing solicita o invitatie prin mesaj privat la Business Woman, precizand numele, compania, pozitia si un email de corespondenta.

“Shopping is a woman thing. It’s a contact sport like football. Women enjoy the scrimmage, the noisy crowds, the danger of being trampled to death, and the ecstasy of the purchase.” ― Erma Bombeck

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *