Ne vedem la Digital Divas 2018?

0 Permalink

Pentru al 3-lea an consecutiv, sunt ambasador la Digital Divas! Ca de obicei, va dau intalnire la Palatul Bragadiru, alaturi de speakerii conferintei din acest an – pe mine ma recunoasteti usor, dupa pantofi. Pe ei, ii veti vedea pe scena, sau urmari postarile mele de la cel mai glam eveniment al anului.

Timp de o zi, in unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti, la Palatul Bragadiru, comunitatea participa la sesiunile unei conferinte ce ofera multa inspiratie, socializeaza si asista la gala celor mai bune proiecte si bloguri ale momentului.

In fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de intalnire a celor care scriu pe blog, sunt activi pe Instagram si au o experienta indelungata pe Facebook sau pe site-uri specializate. De la bloggeri la creatori, de la stilisti la oameni de comunicare, in ziua evenimentului ii vei intalni pe cei mai buni.

Ca in fiecare an, temele de discutii din cadul Conferintei sunt centrate in jurul tendintelor din domeniul Fashion & Beauty, dar speakerii sunt mai mult decat motivationali si ofera inspiratie pentru orice persoana activa in online. Si cine isi permite luxul sa nu fie online?

Cativa dintre cei pe care ii urmaresc online si astept cu interes, in panelurile de discutii sunt:

INTERNATIONAL: ARE WE THERE YET?

  • Maurice Munteanu, fashion editor al revistei Elle Romania si unul dintre cei mai apreciati stilisti locali, va fi prezent pe scena Digital Divas intr-o sesiune despre International know-how.
  • Sanziana Negru, blogger de beauty, ne va povesti la #digitaldivas18 despre trenduri locale versus internationale, blogging si colaborari.
INFLUENCERS & BRANDS: IN A COMPLICATED RELATIONSHIP
  • Raluca Radu, country manager- Answear Romania, va lua parte la o dezbatere despre relatia dintre branduri si influenceri.
  • Mihaela Munteanu, PR Manager- L’Oreal Romania, pentru a descoperi cele mai bune metode de colaborare brand/ influencer.
  • Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director la Starcom, va participa la #digitaldivas18 intr-o dezbatere despre influenceri si campanii eficiente.
AUTHENTICITY: DEEPER THAN SKIN
  • Anca Serea si Adrian Sina urca pe scena Digital Divas cu o poveste sincera despre celebritate, familie si stil de viata.
  • Rodica Paleologue, Senior Manechin la Paris din anul 2013, aceasta a colaborat cu diverse case de moda precum Bulgari si Louis Vuitton.
  • Diana Cosmin, owner FineSociety, un loc al iubitorilor de tot ce e fin si fain.
Evident, seara se termina cu Gala anuala Digital Divas Awards, care vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea bloggerilor de frumusete si moda le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai active femei din mediul online local. Este o seara a celor care stralucesc in activitatea lor si a marilor nume din Fashion & Beauty.Cea de-a 6-a editie Digital Divas Awards va avea loc pe 24 aprilie, dupa conferinta din prima parte a zilei.
Nu ajungi la eveniment? Vesti bune – Gala Digital Divas Awards 2018 va putea fi urmarita online pe site-ul www.digitaldivas.ro, pe 24 Aprilie, incepand cu ora 20:30.
So, ti-ai rezervat locul la #digitaldivas18? Te asteapt la un eveniment plin de idei si povesti de succes!

28577929_1651931864885446_3429653026379189428_n

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *