MORE about me!

A creat o comunitate a oamenilor de afaceri careia i se dedica de fiecare data cu entuziam. De altfel, entuziasmul o caracterizeaza si o insoteste fie ca e vorba despre evenimentele la care participa ca speaker sau invitat, la intalnirile cu potentialii clienti sau in viata personala. Afla mai multe despre Roxana Domnica, fondatoarea MORE Networking, femeie de afaceri si mamica implicata.”

Mi-e mult mai usor sa vorbesc despre comunitatea de networking sau marketing online, decat despre mine 🤔

Dar cei de la Afaceri si leadership feminin .ro m-au surprins placut cu cateva intrebari despre mine, ce-mi place si ce ma tine treaza noaptea – iata o parte din intrebarile mele preferate! #MOREaboutme

Care e cea mai buna carte pe care ai citit-o anul trecut?

Esentialismul – o carte care pune punctul pe I si evidentiaza cat de mult timp pierdem facand mult, in loc sa facem ce trebuie si ca nu putem sa le facem pe toate si sa le avem pe toate. Despre lipsa timpului de care ne plangem si cum timpul pe care il avem este rezultatul deciziilor pe care le luam. Despre arta de a spune „NU” – mi-a placut ideea ca acest cuvant diferentiaza profesionistul de amatorul care nu are curaj sa-l spuna. Este despre mai putin, dar mai bine – sau conceptul LESS IS MORE, concept pe care l-am integrat si ca filozofie a comunitatii de business networking pe care o dezvolt. O recomand cu incredere!

Ce te tine treaza noaptea?

Nimic, dorm foarte bine. Si ma trezesc intotdeauna odihnita. Nu ma stresez niciodata despre lucruri pe care nu le pot schimba sau controla. Si niciodata in avans.

Care a fost cea mai mare provocare de pana acum?

Sa tac atunci cand as putea spune ceva, stiind ca ceea ce as spune ar face pe cineva sa sufere. Chiar si cand ar fi meritat.

Sa invat sa gestionez nu doar oameni, ci ego-uri. E un skill important (n.r. zambeste)

Ce ti-ai dori sa fi stiut la inceputul carierei?

Ca toate vin la momentul potrivit. Sa am rabdare. Sa ard etapele fara graba. E singurul lucru care nu se invata din carti, cursuri – ci doar cu trecerea anilor.

Restul interviului pe Afaceri si leadership feminin .ro. #multumesc

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *