Pe ce va pune fiecare zodie reflectorul in anul 2019?

Pentru ca am norocul sa cunosc oameni exceptionali si 2019 este despre #giveMORE, dar si pentru ca impartim aceeasi bucurie de a darui, am rugat-o pe Luminita Ristea, astrolog pasionat si un om mereu dornic sa ofere raspunsuri, sa ne povesteasca ce spun astrele la inceput de an si pe ce va pune fiecare zodie reflectorul in anul 2019?

Berbec

Dezvoltare personală

Veți beneficia pânâ pe 2.12.2019 de tranzitul lui Jupiter în Sagetatorpentru a lărgi considerabil viziunea, a evolua la nivel spiritual, a împărtăși cunoștințele pe care le obțineți către ceilalți și a obtine o creștere personală enormă cum ar fi materializarea unor proiecte la nivel mare (think BIG).

Carieră

Cariera este o prioritate, vă veți asumați tot mai multe responsabilitaăți pentru fi recunoscuți și a dovedi că puteți să vă ocupați de tot ce faceți foarte bine.

Călătorii inițiatice

Sunteți favorizat să călătoriți peste mări și țări sau să porniți în călătorii inițiatice pe care le faceți de acasă prin accesarea diferitelor surse de informații (cărți, internet, cursuri online, webinare).

Taur

Carieră

Începând cu acest an (din 6 martie 2019) și până în anul 2026 Uranus, planeta creativității și a surprizelor, va intra în Taur va guverna domeniului carierei astfel încât în următorii șapte ani putețisă aveți numeroase schimbări neașteptate care vă vor aduce recunoaștere.

Finanțe

Jupiter, marele benefic, vă va activa domeniul financiar (finanțe, bănci, asigurări, comisionare, redevențe) și veți fi avantajat să lucrați cu banii celorlalți altor oameni, fiind un an norocos pentru câștiguri financiare sau accesare de finanțări avantajoase dacă aveți nevoie de bani pentru a împlini un vis.

Iubire

Cea mai benefică perioadă pentru a te lansa într-o nouă relație sau a te reconecta la o iubire pe care ai lăsat-o în așteptare este între 17 august și 3 octombrie (pasionalul Marte este în domeniul iubirii romantice) și între 21 august și 14 septembrie, cand Venus, responsabila cu relațiile vizitează și ea sectorul iubirii.

Gemeni

Parteneriat

În anul 2019 Jupiter, planeta norocului, activează domeniul parteneriatului, căsătoriei și este gata să vă aducă recompense până pe 2 decembrie 2019.

Veți pune reflectorul pe negocierea unor contracte importante care vă pot aduce prosperitate financiară. Încheierea unui parteneriat matrimonial este foarte avantajoasă, fiind un an foarte benefic pentru a vă căsători. Dacă sunteți deja căsătoriți, veți beneficia de banii partenerului care va prospera din punct de vedere financiar.

Iubire

Din punct de vedere relațional cea mai buna perioadă este între 3 octombrie până pe 18 noiembrie, când pasionalul Marte va activa domeniul iubirii romantice, având șansa să începeți o nouă relație sau aduceți noi condimente de pasiune într-o relație deja existentă.

Rac

Grupuri/Prieteni

Din data de 6 martie Uranus va intra în Taur și va rămâne acolo până în 2026 astfel încât veți fi stimulați și veți pune focusul pe domeniul prietenilor, grupurilor, asociațiilor, networking-ului și evenimentelor, aducând mulți oameni noi în viața voastră.

Munca

Jupiter în Sagetator va activa până în 2 decembrie 2019 domeniul muncii susținute, a proiectelor de zi cu zi și a rutinei zilnice având o deschidere mult mai mare către lucruri noi , tehnologii, care să vă ușureze munca de zi cu zi și să vă aducă o stare de comfort.

Sanatate

Anul 2019 este o perioadă în care vă recomand să vă monitorizați starea de sănătate și vitalitate. Dacă aveți nevoie de un sfat de la un medic pentru o îngrijire medicală care necesită un tratament special sau o intervenție chirurgicală, aveți toate șansele să să descoperiți un specialist în care aveți încredere și care vă va oferi cea mai bună opțiune.

Leu

Iubire

Veți fi cei mai favorizați în 2019 pentru a găsi iubirea adevărată.Tranzitul lui Jupiter în Săgetător până în 2 decembrie 2019 va fi îngerul vostru păzitor pentru vă ajuta să regăsiți speranța de a găsi o dragoste de durată. De aceea, în acest an deschideți-vă inima pentru a iubi și a avea un an fericit în iubire chiar și cu persoane din străinătate.

Copii

Anul 2019 este un an benefic pentru sarcină și aducerea pe lume a unui copil iar dacă ați avut probleme de concepție aveți acum șansa de a găsi cel mai bun specialist care vă poate crește șansele de succes.

Cariera

Tranzitul lui Uranus în Taur începând din 6 martie 2019 până în anul 2026 va pune un accent pe domeniul carierei, care va cunoaște schimbări neașteptate. Se va manifesta un potențial pentru o tendință remarcabilă în aceast domeniu chiar cu prezență internaționa.

Fecioară

Familie

Marele benefic Jupiter în Săgetător vă va aspecta domeniul legat de familie, casa, tradiții, strămoși.

Poate fi un an în care să fiți stimulați să vă îmbunătățiți locuințele voastre, cumpărați, vindeți sau închiriați proprietăți, să renovați o cameră, să văruiți sau să efectuați diferite reparații pe care le-ați tot amânat sau chiar de a vă relocare în străinătate și crearea acelui acasă în altă țară și poate fi o mutare benefică.

Iubire

Cu Saturn, profesorul zodiacului care tranzitează domeniul iubirii și a copiilor veți fi concentrat în principal asupra vieții voastre personale în 2019, și nu la fel de mult în carieră. Până în 2020 când Saturn va părăsi domeniul iubirii veți putea structura o relație de iubire cu o persoană specială, cu care vă veți face planuri de viitor sau puteți să aveți un copil care vă va schimba rutina zilnică dar vă va oferi și cea mai mare fericire pe care o veți avea vreodată.

Balanță

Călătorii

Jupiter va exercita până în 2 decembrie 2019 vibrații excepțional de puternice și benefice pentru voi și veți călători mai mult decăt de obicei, în special pe distanțe scurte, atât pentru afaceri cât și pentru relaxare.

Comunicare

Va fi o perioadă benefică oricărui fel de comunicare, negocieri, încheiere de contracte avantajoase, creare de legături și conexiuni între persoanele din anturajul apropiat cât și o strângere a legăturilor cu frații, surorile, verișorii sau vecinii apropiați.

Casa

Prezența lui Saturn în Capricorn vă poate crea întârzieri, blocaje, așteptări nedorite, fie dacă doriți să renovați casa sau să faceți mici îmbunătățiri sau dacă încercați să vindeți proprietăți imobiliare sau doriți să cumpărați proprietăți imobiliare.

Scorpion

Finanțe

Jupiter în domicilul său în Sagetator îți va umple casa de câștiguri, putând să-ți aducă cea mai mare recompensă financiară din ultimii 12 ani. Domeniul finanțelor personale este avantajat, sunteți optimiști, conștienți de valoarea voastră și deschiși la noi oportunități de câștiguri care pot sa-și aibă sursa și în afaceri cu străinătatea, pe care le-ați negociat cu succes încă din anul 2018.

Mass-media

Un alt indiciu despre locul în care ar putea proveni câștigurile voastre ar putea fi mass-media, presa, publicare sau difuzare, televiziunile și video online, cu mai multe opțiuni de program pentru audiențe decât oricând.

Săgetător

Iubire

Este un moment benefic pentru a te îndrăgosti, mai ales că îl aveți aliat și pe Marte care adaugă mai multă energie și pasiune în relații.

Călătorii

 Anul 2019 este benefic pentru orice fel de călătorii internaționale, inclusiv aveți posibilitate de a face cel puțin o vizită într-o parte exotică a lumii pe care ați sperat întotdeauna să o vizitați, dar că ați crezut că nu este atât de accesibilă, din varii motive. Și nu aveți grijă de bani deoarece Jupiter vă oferă nu numai oportunitatea de a călători, ci și mijloacele de a profita de ea. Dacă nu aveți banii, veți găsi multe modalități prin care puteți merge unde vă doriți, așa încât să fiți deschiși la toate posibilitățile care vi se oferă.

Dezvoltare personală

Nu uitați să visați mare (Dream BIG) pentru că Jupiter, ca un mare maestru și vrăjitor, va face posibil ca tot ceea ce nu v-ați imaginat niciodată ca ar putea fi posibil, să se poată întâmpla.

În acest an vei putea întâlni mentori, oameni de succes din toate domeniile vieții care vă pot întinde o mână de ajutor la nevoie sau pentru a vă ajuta să evoluați în domeniul de interes.

Capricorn

Conectare la subconștient

Jupiter sa mutat în Sagetator din noiembrie 2018 și se află acum înspatele ușilor închise, în domeniul subconștientului colectiv, făcând conexiunea cu lumea nevăzută și conectându-vă la intuiția și empatia voastră. Vorbind despre secrete, este posibil să lucrați la un proiect foarte confidențial pe care trebuie să aveți grijă să nu ajungă la urechile concurenților.

E benefic să utilizați semnarea unor acorduri de confidențialitate.

Iubire

Din 6 martie 2019 Uranus va începe timp de șapte ani să tranziteze semnul de pământ al Taurului și vă va ajuta să alchemizați noi idei de afaceri și să aveți parte de surprize în domeniul iubirii romantice.

Vărsător

Grupuri/prieteni

Anul 2019, până în 2 decembrie 2019 va fi mai mult mai ușor și mai distractiv și pe măsură ce evenimentele se vor desfășura veți vedea o nouă perspectivă în retrospectivă.

Marele benefic va activa domeniul prietenilor, asociațiilor, evenimentelor, comunităților de networking și planurilor de viitor. Vă puteți întâlni cu oameni noi, optimiști, cu o diversitate culturală și de gândire, cu persoane chiar din străinătate și o parte din ei pot deveni prietenii voștri apropiați. Veți merge la diferite evenimente, vă puteți alătura unor asociații, cluburi, grupuri profesionale și vă veți promova. Nu uitați să vă pregătiți cărțile de vizită și să vă promovați deoarece puteți acea succes.

Social

Nu vor lipsi și proiectele umanitare, sociale, caritabile în care vă veți implica cu fervoare. Veți face voluntariat în cauze pe care doriți să le promovați sau în care credeți cu fervoare și vă veți pune la dispoziția celorlalți competențele pe care le știți adunând cu ușurință voluntari în jurul vostru.

Pești

Carieră

Anul 2019 este benefic pentru Pești din punct de vedere al carierei, care poate evolua spectaculos. Din punct de vedere profesional vă veți afla la locul și timpul potrivit, munca voastră va fi recunoscută și aplaudată pentru ca deja beneficiați de experiența și expertiza necesară acumulată în anii trecuți când ați muncit din greu.

Statut social

Marele benefic vine până în 2 decembrie 2019 cu recompense și premii binemeritate, activându-vă din plin domeniul legat de statutul social și recunoașterea personală. V-ați pregătit și acum vin recompensele.

Este un an în care Peștii vor străluci și le va crește reputația și stima în domeniul vostru de activitate sau sau în întreaga lume.

Jupiter în Săgetător și Neptun în Pești în tranzit vă vor provoca să deveniți mult mai vizibili, atât la nivel național cât și la nivel internațional, având șansa de a vă lăsa o amprentă personală asupra celorlați și de a deveni bine cunoscut în domeniul vostru de activitate și în mass-media unde imaginea voastră va fi vizibilă pentru tot mai mulți oameni.

*****

9AE3EF23-CBEF-4FAC-A51D-F634D06B0F4E

Pe Luminita o cititi pe www.lumistarlight.com si pe canalul sau de youtube, si daca vreti mai multe detalii despre ce va rezerva astrele, ii puteti scrie pe Facebook si la luminita.ristea@lumistarlight.com.

Sa fie un 2019 magic! 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *