Ce am invatat despre frumusete la PURE Salon

0 Permalink

Daca esti ca mine si primii 35 de ani nu ai investit deloc in pielea ta, atunci aceste lectii sunt pentru tine. Daca nu esti ca mine si cunosti beneficiile tratamentelor faciale non-invazive dar nu ai timp niciodata sa le testezi, acest articol este si pentru tine. Daca ai pana in 30 de ani si crezi ca tenul isi va pastra elasticitatea o viata, am cateva vesti proaste. Pentru tine, femeie care faci totul pentru altii si putin pentru tine, mai ales pentru tine – am ales sa scriu astazi despre frumusete.

Da, frumusetea este o stare de spirit. Da, frumusetea se intretine. Cu iubire sau cu tratamentele potrivite.

Recunosc, eu nu am ajuns la un salon pana acum pentru ca nu am avut nevoie. Tenul a fost unul fara probleme, nu am crezut niciodata in creme miraculoase si nici nu am avut un salon unde sa pot intra fara teama ca voi fi judecata si ca pot sa pun intrebari stupide. Recunoaste, este intimidant sa te duci intr-un loc fancy si sa sa fii total pe dinafara. Ei bine, am solutie!

Daca ma citesti, stii deja ca am inceput un serial numit “From Mommy to Honey” – prima etapa fiind partea de tratamente in salon. Am ales PURE salon pentru ca o cunosc pe Corina si pentru ca nu este genul de loc unde esti judecat, ba din contra – ajutat sa intelegi ce nevoi ai. Mai mult, nu va incerca sa iti vanda un pachet de servicii, vei alege tu in functie de ce beneficii vrei sa ai pe termen mediu sau lung.

la ultima vizita am vrut ceva anti-rid. Pentru ca ma apropii (repede) de 40 de ani si pentru ca sunt tare curioasa daca se vad rezultate, asa cum anunta mesajele de marketing si care suna cam asa:

Tratamentul anti-rid oferit la Pure Salon, gama BIOLINE, conține un complex intensiv pentru revitalizare format din lipide identice cu cele pielii, colagen biotehnologic și uleiuri vegetale.

Eu sunt Toma. Toma necredinciosul. Asa ca am vrut sa testez si sa mi se explice fiecare etapa – de la demachiere, tonifiere, gomaj enzimatic, mezoterapie aplicata cu ser Bioline, crema, masca, oxigenoterapie. Am simtit fiecare minune aplicata pe piele si pentru ca mi-a fost explicata am avut incredere si m-am relaxat.

pure salon 2

Teoretic ridurile sunt inevitabile, practic le poti diminua, cu cateva obiceiuri zilnice sanatoase sau cu cocktailuri excelente de vitamine, colagen sau uleiuri vegetale. Stiu, la 25 de ani cand auzeam de somn si hidratare, mi se pareau niste clisee de 2 lei. Doar ca in timp am invatat ca apa si somnul sunt nu doar cele mai ieftine cosmetice, dar si cele care te ajuta sa iti pastrezi tineretea.

Si zambetul, cea mai buna vitamina naturala 🙂

Ce am aflat a fost revelator pentru mine. De regula, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv in profunzime. Prin mezoterapie virtuala, intr-o singura sedinta/aplicare, substantele ajung in proporție de 95% in straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea si tesuturile.

Mi s-a explicat ca Mezoterapia virtuala (fara ace), este o terapie estetica inovatoare, non-agresiva cu dermul, care consta in introducerea in profunzime a substantelor active. Practic, electroporatia deschide porii pana la 400 de ori si electroforeza impinde substantele active adanc, in tesuturile pielii. Nu-mi plac deloc termenii, dar a trebuit sa ii stiu pentru a intelege procesul. Eu ii spun minunea care imi lumineaza fata 🙂

despre pure salon

V-am luminat putin despre riduri? Ei, bine – am si vesti proaste.

Tratamentele minune exista, daca sunt facute cu regularitate – pacatul nostru cel mai mare. Pentru ca timp, copii, job sau orice altceva alegem sa faceam decat sa ajungem sa ne punem un zambet pe fata. Nu de miracole avem nevoie, ci de timp pentru noi.

De accea la intrarea in salon veti gasi scris cu litere mari  AND NOW IT’S ME TIME 🙂

Am pentru voi un cadou – o reducere de 10% la fiecare tratament pe care il programati astazi – pentru ca cel mai bun moment sa incepi este mereu ACUM.

La multi ani, femeie – sa fii fericita, restul se cumpara cu bani!

Da, banii nu pot cumpara fericirea, dar pot cumpara tratamente de infrumusetare care te fac fericita!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *