De ce am ales sa fiu ambasador Digital Divas 2019?

0 Permalink

Ce au in comun comunitatea de business networking si cea de la digital divas, va intrebati poate. Ce au in comun oamenii care creaza strategii de business si cei care creaza continut in social media? Ce au in comun prospectarea cu postarile pe Instagram? Ce au in comun provocarile antreprenoriale cu mediul digital? Si unii si altii au aceeasi nevoie comuna, daca ma intrebati pe mine – oamenii. Si peste tot, oamenii cumpara povesti. Povestile de succes si ideile proaspete isi fac aparitia in fiecare an pe scena Digital Divas 2019. Iar eu sunt acolo sa le savurez 🙂

Facebook_Start

In fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de intalnire al creatorilor de continut, fie ca scriu pe blog, sunt activi pe instagram, au o experienta indelungata pe Facebook sau si-au format o comunitate pe Youtube. Este al 3-lea an consecutiv cand voi fi ambasador la eveniment si sunt nerabdatoare sa fiu acolo, sa caut idei noi, sa cunosc oameni din online, sa ma bucur de branduri creative si de un loc cu multa istorie, eleganta si o arhitectura impresionanta, cum este Palatul Bragadiru. Iar pozele de la eveniment, ohh – instagramabile si foarte apreciate, trust me ❤

❥ Pentru mine Digital Divas este INSPIRATIE – aflu ce metode au folosit oamenii pentru a-si mari retelele online, fie ca este vorba de un canal de youtube sau de un cont pe o retea de care abia acum aflu. Invat noi instrumente de editare sau chiar de creare continut. Pentru ca scriu o carte despre conexiuni, toti oamenii de succes din digital sunt pentru mine o reala sursa de inspiratie.

❥ Pentru mineDigital Divas este MOTIVATIE – se spune ca „Nu ai nicio scuză suficient de bună pentru a te face să renunţi la visele tale.” Well, cu totii stim ca zilnic am putea gasi zeci de scuze sa renuntam si totusi nu o facem – ma fascineaza sa aflu motivatia oamenilor de a nu renunta.

❥ Pentru mine Digital Divas este LIBERTATE  – a fi liber inseamna inainte de orice a fi responsabil fata de tine insuti. Asta e calitate pe care o caut in oameni si pe care imi place sa o descopar, in toate formele ei. Nu toate libertatile sunt pe placul nostru si asta e ok – libertatea inseamna si sa nu judeci ceea ce nu poti accepta.

Indiferent de comunitatile din care fac parte, oamenii cauta inspiratie, creativitate si libertate. Fix aceste 3 elementele se regasesc pe scena Digital Divas 2019 – si de aceea sunt recunoascatoare ca pot fi acolo, sa iau pulsul acestei lumi digitale de care, oricat ai fugi, nu te poti ascunde 🙂

Printre vorbitorii prezenti se numara specialisti cu experienta in online, cunoscuti bloggeri de fashion si beauty, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succes in comunicarea online: Monica Birladeanu, Ana Morodan, Alina Ceusan, Andreea Balaban, Sanziana Negru, Nico Grigore, Sinziana Iacob, Gabriela Atanasov si multi altii.

Evenimentul va fi transmis live, pe site-ul www.digitaldivas.ro, pentru cei care nu pot ajunge la eveniment. Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti atat site-ul www.digitaldivas.ro, cat si contul dedicat de Instagram sau pagina de Facebook. Iar eu promit sa va arat LIVE, ca in fiecare an, ce ma inspira si ce-mi place acolo.

Ne vedem pe 28 mai, la Palatul Bragadiru – la cel mai asteptat eveniment pentru comunitatea online de lifestyle, fashion si beauty! Digital Divas, eveniment organizat de AVON Romania si Evensys, este locul ideilor frumoase si al povestilor de succes. De la bloggeri la creatori, de la stilisti la oameni de comunicare, in ziua evenimentului ii vei intalni pe cei mai buni.

Facem o poza impreuna, la #digitaldivas19?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *