Cum devii campion. Indiferent pe ce teren joci.

0 Permalink

O urmaresc pe Simona Halep dinainte sa fie trendy sa o urmaresti. M-am bucurat de fiecare succes al ei iar cand a pierdut i-am urat zambind “next time, girl”. Mi-am salvat in telefon poza cu Simona si trofeul de la Wimbledon 2019 ca sa-mi aduc aminte mereu ca succesul vine prin munca. C o n t i n u a ! Daca cineva iti spune contratriul – a mostenit ceva sau a fumat ceva 🙂

Am citit ceva interesant legat de ce a fost diferit de data asta la Simona, cand vine vorba de mindset – increderea ca merita sa fie acolo!

Deloc intamplator am regasit aceasta idee si in cartea pe care am terminat-o zilele trecute la mare – becoming Michelle Obama. A fost o lupta sa isi dea seama daca ea si sotul ei merita sa fie acolo, pe treapta cea mai inalta a Americii. Pentru mine, este o carte despre incredere – in tine, in cel de langa tine, in povestea ta.

E nevoie de putere ca sa-ti dai voie sa devii cunoscut si auzit, sa-ti asumi propria poveste si sa-ti folosesti adevarata voce. Si e nevoie de bunavointa pentru a fi dispus sa-i cunosti si sa-i asculti pe ceilalți. Iar, pentru mine, aceasta este povestea fiecaruia dintre noi”.

Atat Simona cat si Michelle m-au facut sa ma gandesc la mine, cea care a pasit acum multi ani intr-un hotel de 5 stele, in prima sala de conferinte, cu singura pereche de pantofi cu toc dar cu dorinta de a cuceri sala. Mi-am adus aminte de mine, cea careia ii tremurau picioarele si vocea dar avea dorinta sa invete sa le stapaneasca pe ambele.

55826888_1078606349008072_425855976017494016_o

Anul asta m-am intors la Marriott si am organizat acolo cea mai buna conferinta a mea – cu 150 de participanti si 12 speakeri pe scena. Nu mi-au tremurat deloc picioarele, am dansat pe scena si m-am bucurat de fiecare minut al unei zile pentru care am muncit continuu 2 luni inainte. Meritam sa fiu acolo. Puteai citi asta in ochii mei. Sau in zambet.

La inceput te vei indoi de tine. Pentru ca altii te vor ajuta sa te indoiesti de tine. Te vei uita la ceilalti si mereu vei spune ca ei stiu mai bine si ca au dreptul sa fie acolo mai mult decat tine. Pana intr-o zi cand iti vei spune: am muncit sa fiu aici,  merit sa fiu aici, stiu ca pot sa fiu aici. O sa raman aici.

In ziua aceea vei deveni campion. In orice faci. Succes!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *