Timp de 12 ani, pe cartea mea de vizita a scris Marketing Manager. De 2 ani scrie Social Media Strategist. Pentru ca iubesc online-ul si imi place sa gandesc alaturi de clientii mei strategii de promovare in social media. Smarketing. Sau marketing with a smile. Pentru ca nu stiu sa fac lucrurile altfel 🙂

Cei care au lucrat cu mine ma descriu (cel mai bine) asa:

Disponibilitate mai mare decat solicitare, entuziasm maxim, uneori molipsitor, sfaturi uneori prea tehnice pentru capacitatea celor care nu mananca pe paine social media. Cu alte cuvinte, nu e usor sa tin pasul cu tine, oricat zic eu: da, da, da…

…sau asa:

Colaborarea mea cu Roxana a inceput in urma cu 2 ani si jumatate. A fost printre putinele persoane care a crezut in mine si mi-a inteles viziunea in business astfel incat a venit intotdeauna cu o idee noua sau in completare, a facut strategii si campanii de promovare, a construit alaturi de mine, pas cu pas. Este un profesionist desavarsit in tot ceea ce face.

O recomand cu mare incredere si caldura! De fapt se recomanda singura prin rezultate si seriozitate, eu nu fac, decat sa scriu cateva randuri.

Si mai oficial asa:

Colaborarea cu Roxana este foarte valoroasa pentru echipa Fabricutei de Ii deoarece s-a concretizat in elaborarea si punerea in practica in mod eficient a unei strategii de marketing axata pe social media care a contribuit substantial la cresterea vanzarilor si popularitatii marcii noastre pe piata.

Apreciem in mod deosebit promptitudinea si profesionalismul cu care Roxana ne sprijina permanent cu sfaturi/consultanta, care si-au dovedit utilitatea in dezvoltarea businessului dar si a cunostintelor noastre proprii in marketing si vanzari.

Apreciem deasemenea seriozitatea Roxanei care s-a dovedit un colaborator pe care stim ca ne putem bizui.

Si asa:

Colaborarea cu Roxana a însemnat pentru MamBricolaj trecerea la un nivel profesionist al comunicării pe rețele  Sociale. A studiat domeniul nostru și a venit cu sfaturi excelente de marketing. Și asta s-a văzut în creșterea rezultatelor noastre. Mulțumesc Roxana!

Sau mai simplu asa:

Nu stiu mereu ce faci, dar tu stii. Si am incredere in ce stii tu. Si in entuziasmul tau. Si asta e de ajuns.

Comments are closed.